admin December 27, 2017

Az ellenőrzések hiánya, a bizalom és néha a legkisebb nyom, Wales az utolsó vonulási célból a Sam Davies ellen, egy inspirált japán oldallal szemben, a brit talajba való visszatérésükkor agonizálóan közeledett egy másik hatalmas gyilkossághoz.

De Davies késői beavatkozására Wales a japán ellen Bet365 húzódó döntetlen hordóját bámulta – alaposan megérdemelte a lenyűgöző látogatókat, akik olyan sebességet és pontosságot termeltek, amely a tavaly szeptemberben levágta a Springboksot, és Rob Howleyé Amanaki Lotoahea csak öt perccel a végétől kezdett el a padról, hogy befejezze a csodálatos kísérletet Japánban. bárki játék.Davies, aki csak a második sapkáját nyerte el a padról, óriási hitelt kell Bet365 vállalnia, hogy hűvös maradjon, de ugyanez nem mondható el a legtöbb csapattársának.

„Úgy gondoltam, Japán a jobb csapat és megérdemelte nyerni – mondta Howley. „Ahogy mondtam a játékosoknak, miközben eljutunk a győzelemhez, minden Bet365 bizonnyal veszteségnek érezte magát. Japán megérdemli azokat a díjakat, amelyeket kapnak, de elhaladtunk a győztes poszton, a második játékon. Ez megkönnyebbülés, mint a frusztráció. A játékosok csalódnak a teljesítmény miatt. Angliában a Fidzsi-szigetek elleni rekord győzelmet regisztráltunk, de a védelem Bet365 aggodalomra ad okot. További információ

Wales semmi elrejtése volt.Próbáld ki, és kövessétek magukat egy kényelmes győzelemre, és nem nyernek csodálót, játszanak azzal a lemondással, amit egyre inkább elvárnak tőlük, és Japán kezébe kerülnek. Az igazat meg kell mondani, hogy nem sikerült, és itt Bet365 elvesztették volna, kivéve a Leigh Halfpenny megdöbbentő csomagját.

Az egykori Bath 8-as Amanaki Mafi nagyszerű volt Japánban, aki a szóból jött.Jamie Joseph alatt átmenet alatt állnak, és Steve Borthwick és Marc Dal Maso elvesztése ugyanolyan hatást gyakorolt, mint Eddie Jones – az első felében egyre nagyobb nyomás alatt állt, de Bet365 képesek voltak a labdát a a tempóba ütközik a kezek.

„Egy kicsit csalódott vagyok, mert nagyszerű mérkőzés volt, sok játékosunk számára először a helyzetet nyerte, hogy megnyerjük a mérkőzést” – mondta Joseph. „A meccs elvesztése az elmúlt 20 másodpercben egy kicsit keserű, de nagyon büszke Bet365 vagyok a játékosokra. Biztos volt a játéktervben és egymásban. ”

Tamura Japánnak hangot adott, miközben rázta meg a szárnyait, és egy 6-0-os vezetést adott neki a második büntetéssel, miután Liam Williams korai sárga lapot mutatott az Akihito Yamada megakadályozására.Wales válasza azonban azonnali volt, és Bet365 számszerű hátrányaik miatt Japánra nézve baljós volt. Dan Lydiate általában nem fordul elő a jobb oldali szárnyon, de miután a labda a kezében volt, nem tudta regisztrálni az első próbáját 62 tesztben. Olaszország ünnepelte a híres első győzelmet Dél-Afrikában. Halfpenny szögezte be a konverziót, és ebben a szakaszban Jonathan Davies Wales-re bukkant.Egy grubber tökéletesen elhelyezett, a jó lábmunka és a nyers erő kombinációjával következetesen megtalálta az utat a nyereségvonal fölött, és a szünet és a beugrott passzoló Jamie Roberts katartikus próbálkozással szolgált, Bet365 miután hét napja leesett.

Még mindig Japán ragaszkodott az elveikhez, dobogták a dummyokat a saját hozzászólásai mögött, de az előremutatóhoz Kenki Fukuoka – a mélységből eredő fenyegetés emlékeztetője – elhagyták a bal oldalt.Hogy Wales nem tudta elfordítani a csavart, uralkodó felfogásuk ellenére, megmutatta megrontott bizalmukat, és amikor Yamada kézenfekvő volt, hogy Bet365 elkapjon egy szörnyű áthaladást Anscombe-tól, és tiszta volt, Japán 14–13.

Hamarosan a szünet után Halfpenny büntetőjáték volt, de Wales még mindig irigységes pillantásokat vetett az ellenfeleik kiváló képességekre.Alun Wyn Jones és Sam Warburton hamarosan együtt küldték az utóbbiakat, de Argentínával ellentétben az ellenfelek meglehetősen lélegzetelállító eredményt értek el, mivel a labdát Fukuoka kezébe vetették a bal Bet365 sarokban; Tamura a trükkös konverziót elszállította.

Egy másik Halfpenny-büntetés egyenesen a Wales-nek egy hétpontos párnát adott, de ismét a fegyelmezettség, amelyet a japán támadásra képes puszta sebesség okozta, lehetővé tette Tamura számára, hogy a négy. Később egy újabb, könnyebb alkalmi percet hagyott ki, és úgy nézett ki, mintha költséges lenne, de miután Halfpenny újabb büntetést Bet365 regisztrált, Lotoahea befejezte a teljes hátsó Kotaro Matsushima által elindított ellentámadást.Tamura a konverzióval összekapcsolta a posztokat, hogy Japán szintet hozzon, de Sam Davies a Wales-féle elpirulástól kezdve volt. éves. „Csak hálás vagyok, hogy kaptam a lehetőséget – hős vagy gazember – ma, és szerencsére én voltam a hős.”