admin April 25, 2018

Ronald Koeman, mint előtte Mauricio Pochettino, úgy tűnt, úgy gondolta, hogy annyi gyümölcslé préselte ki magát, mint bármelyik menedzser, aki kijuthatna Southamptonból, egy olyan klubból, amely folyamatosan értékesíti a legjobb játékosait. Southamptonnak megvan az a képessége, hogy megújuljon és előrehaladjon, és Puel-nek a nyáron történő kinevezése jellemzően ügyetlen.

A klub hét egymást követő évben javította a bajnoki pozícióját, és úgy tűnt, hogy Koeman vezette őket hatodik a Premier League-ben a tavalyi szezonban, unibet sportfogadás online mielőtt a hirtelen flörtölő Everton.Southampton-i Oriol Romeu-ba vándorol: „Bátor, hogy kockázatot vállal, és mi magunk vagyunk” Tovább a hatodiknál ​​magasabb, mint a bajnokság, túl lehet rajta, mivel más klubok tettek.Van néhány pohár, amit érdemes meglátogatni, és egy olyan stílus, amely már izgalmas Southampton rajongók.

Southampton a Manchester City-be utazik, amikor a legmagasabb teljesítményű előadásokból származik, mivel 2012-ben visszatértek a csúcsra. a csütörtök veresége az Internazionale-nál, akinek Puel oldala nyerte meg a legtöbb meccset, mielőtt nyolc játékban megnyerte az első gólját. A nem jellegzetes védekezés, amely ismételten dühös befejeződéssel párosult, azt jelentette, hogy nem volt tökéletes kép, de egyébként olyan bátorító volt, mint a Southampton legtöbbje ebben a szezonban.

A legnyilvánvalóbb különbség a Puel és Koeman Southampton között ez a szezon modell dominánsabb, merészebb és kevésbé kiszámítható.Ez azt jelenti, hogy kisebb hangsúlyt kell fektetni az ellentámadásra és a keresztekre, bár ezek természetesen nem elhagyták.

Nem könnyű megtanítani egy csapatnak, hogy a labdát tovább tartsa, anélkül, hogy az olvasható mintákba csúszna. A tigris éhség unibet sportfogadás bónusz megragadásán túl a kulcs, hogy elveszítse a labdát, hogy meggyorsítsa a megértést és a bizalmat, hogy a játékosok egymás között mozogjanak. A labdát viselő embernek mindig több lehetőséggel és bátorsággal kell megválasztania a kalandosabbat. Puel ezt gyorsan tenyésztette, világossá téve az új díjakat az első mérkőzésen, a Watford otthonában, hogy nem fogja elviselni őket abban, hogy könnyebbé tegyék a birtoklás játékába hangulatos oldalirányú játékkal. – Félig zajos volt – mondta Oriol Romeu a múlt héten, amikor emlékeztetett erre a meccsre. – Csak azt akarta, hogy bátorabbak legyünk és felelősséget vállaljunk.Kicsit félénk voltunk. ”Facebook Twitter Pinterest Claude Puel pozitívan befolyásolta Southamptonot, de nagy tesztet szerez a Manchester City-ben vasárnap. Fénykép: Alessandro Garofalo / Reuters

A Romeu-t érdemes megemlíteni, mert kulcsfontosságú szerepet tölt be a Puel alatt, és jó példája annak, hogy a menedzser képes forró vezetékes potenciálra. A spanyol a tavalyi szezonon kívüli játékos volt, de ebben a szezonban kezdte el a Southamptoni Premier League és az európai játékokat, kivéve a Puel nehéz forgását.Ő védi a védelmet azáltal, hogy kiszorítja az ellentétes támadásokat, bárhol is lehet (több szezonra tett szert, mint bármelyik másik játékos ebben a szezonban), és segít koordinálni az előremozdulásokat. több

„Ha a megfelelő helyen vagy, akkor sok golyót lehet helyreállítani” – mondja Romeu. „Amikor hátulról játsszunk, a védekezés és a középpályás közötti szöget zárjuk be, meg kell adnom a kapcsolatot.”

A Romeu különösen dinamikus volt, de a Southampton-játékosok unibet online fogadási útmutatók többsége megszokták hasonló szögek készítése és kiaknázása, Pierre-Emile Hojbjerg gyakran a legérzékenyebb járókelő.Ahelyett, hogy a Southampton-nál bonyolultabb lett volna, addig a bikaviadalok előtt egy rugalmas 4-3-3-as sablonban játszanak a szabadság, és ebben az értelemben hasonlóak a májusban elhagyott oldalhoz. Nizza, akit az 1-es Ligue mélységéből az európai képesítéshez vezetett. Talán a Nizzában tartott utolsó kampányának legnagyobb eredménye a Hatem Ben Arfa következetes brillianciája volt, aki először a stop-karrierje során olyan egységet talált, amelyben könnyen megérthette, mikor kell szolgálnia a kollektívát. és mikor kell kiszabadítania az egyéni csalódását.Anélkül, hogy pontosan ugyanazt a szerepet játszaná, mint Ben Arfa, Dusan Tadic és Nathan Redmond a szezonban hasonló jelenségeket mutattak.

Redmond megköszönheti vezetőjét, hogy nyilvánosan elmondta, hogy képes emulálni Thierry Henry, akit Puel segített fejleszteni Monacóban, de a 22 éves már jobban játszik, mint Norwichban, és valóban, ha vasárnap játszik, megmutathatja, hogy sokkal közelebb van Raheem szintjéhez Sterling, mint korábban feltételezték, hogy az idő nagy részét tágra vagy a központba töltené, ahol Puel azt mondja, hogy a legveszélyesebb lehet.

Puelnek van egy szokása, hogy a játékosokat ismeretlen pozíciókban kiemelkedik.Első vezetői szerepében Monacóban meggyőződött arról, hogy Marcelo Gallardo, a középpályás baloldali, és az argentin az év első Ligue 1-es játékosává vált, aki megnyerte a bajnokságot. Az első aláírása Southamptonban Jérémy Pied volt, aki egy úttörő középpályás volt, akit Puel sikeresen visszafordított a nizzai rablóba, ahogyan a Lille-nél a Mathieu Debuchy-nál.

Amikor a sérülés megfosztotta Southampton-ot Ryan Bertrandtól és Matt Targett múlt héten, Puel egy első Premier League megjelenést mutatott a padról Sam McQueennak, egy középpályásnak, aki annyira jól járt balra, hogy ő volt az első magas rangú kezdete a San Siro-nál csütörtökön.

A McQueen megjelenése, mint a szeptemberi EFL-kupa Jake Hesketh célpontja, egy másik okot emelt ki, amiért Puelt bérelték.Az a férfi, akinek Monaco csapata volt a legkisebb, aki megnyerte az 1-es Ligue-t, várhatóan felújítja a kapcsolatot a Southampton első csapata és az ünnepelt akadémiája között, amit Koeman elengedte egy kicsit hidegnek. A Lyon háromszezonos stintje alatt is, amely nem volt kitüntetve és sok vádjával zárult, Puel segített néhány klasszikus fiatal fejlesztésénél. Prémium Liga: 10 dolog, hogy vigyázzon erre a hétvégére Tovább

Lenyűgöző hogy Puel már képes volt arra, hogy márkanevet tegyen, annak ellenére, hogy két fő aláírásától megfosztották. Pied szenvedett szezon végi sérülést az első mérkőzésen, és Sofiane Boufal, a Lille-től 16 millió fontért aláírt szélső, nem tudta előadni a játékot Olaszország második felében.Ez a meccs, az általánosan pozitív teljesítmény ellenére, megmutatta azt a területet, ahol a Southamptonnak még sokat kell javítania: befejeződésük lebilincselően megmarad.

Még Charlie Austin is, aki messze a klub legmegbízhatóbb rombolója, bűnös volt az utolsó hét játékban hét cél elérése ellenére. Ez legalább azt jelzi, hogy hány esélye van Southamptonnak.

Néhány Southampton-rajongó csalódott Austin nem indult San Siro-nál, de Puel nem volt tudós. Monaco fitnesz edzője volt, mielőtt a menedzsere lett volna, és ragaszkodik ahhoz, hogy a játékosoknak a lehető legközelebb kell lenniük ahhoz, hogy csúcsminőségű játékot nyújtsanak a követeléshez. Tehát úgy döntött, hogy a csapatának legalább a felét a játékról a játékra változtatja, mivel Southampton egyesíti az európai feladatot a házimunkákkal.Eddig ezt jól teljesítették, megőrizve izgalmas új identitásukat a játékosok nagy forgalma ellenére. A Guardiola csapata vasárnap kivágja a munkáját.