admin April 25, 2018

A tüzes és teljes mértékben elkötelezett verseny végén a húzás valószínűleg tisztességes eredmény volt, de végül mindkét csapat jól átgondolhatja, hogy mi lehet. A Tottenham Hotspur számára ez nagy veszteséget jelentett, ha nagyrészt uralkodó eljárásokat követett el, míg Bournemouth számára az az érzés lesz, hogy nagyszerű együttlétüket követően nyerhették volna, ha ellenfeleiket 10-re, esetleg kilencre csökkentették volna. 0 Tottenham Hotspur: Premier League – élő! Bővebben

Egy másik napon és egy olyan bíróval, aki kevésbé engedelmeskedett, mint Craig Pawson, mind az Érik Lamela, mind a Moussa Sissoko szinte unibet online fogadási minden bizonnyal kikerült volna a gondatlanságukra.Sissoko incidense a legbűvösebb volt a középpályásnál, miután 72. perc helyettesítőként lépett fel, és egyértelműen Harry Artert kanyarodott a könyökével, ahogy a pár a közelben állt. Arter feldühítette és panaszkodott Pawsonnak, de a tisztviselő, annak ellenére, hogy tisztán látta, mi történt, nem tett lépéseket. Ez volt a helyzet 40 percen belül is, amikor Lamela belekapaszkodott Dan Goslingbe, aki már kapott egy sárga lapot. Az argentinok reakciója egy olyan emberé volt, aki várhatóan elbocsátásra került, de túlélte. a lobbanáspont.Ehelyett Mauricio Pochettino és Eddie Howe jobban érdekelte a játékosok erőfeszítéseit, míg az utóbbi azt állította, hogy Bournemouth ezt a képernyőt jobban örült, mint amit a Hull 6-1 legyőzésével szállítottak meg.

– Nagyon büszke voltam a játékosokra – mondta Howe. „Büszkék, mint ez volt a múlt héten, részben azért, mert ellenálltunk az unibet fogadási útmutatók ellenzék minőségétől.

„ Rendkívül tehetséges játékosok, és úgy éreztük, hogy a legjobb lehetőség az volt, hogy megpróbáljuk megállítani a labda az utolsó harmadba jutott a munkánk és intenzitásunk révén. A játékosok hihetetlen fizikai teljesítményt nyújtottak, tele törekvésekkel és vágyakkal. ”Facebook Twitter Pinterest A Bournemouth Adam Smith elkapja a labdát Christian Eriksentől.Fénykép: Steve Paston / PA

Ebben a tekintetben senki nem ragyogott fényesebben, mint Arter, aki zavartalan vágyával bezárta az ellenzéki játékosokat, és teljesen helyesen nevezték el a meccset. a házigazdák által együttesen lenyűgöző megjelenés, amikor a Tottenham-t a kick-offtól kezdve visszatérték. Callum Wilson vezette a díjat, a magányos központosulást erősen támogatta Joshua King, Jack Wilshere és Jordon Ibe támadó triója.A mögöttük lévő Arter és Gosling mögött, akik Andrew Surman kizárása előtt indultak ki a kiindulópontba, a betegség miatt korlátozta Mousa Dembélé és Deli Alli azon képességét, hogy szokásos módon diktálják az eljárást és veszélyt jelentenek a középpályán.

Bournemouth volt a legjobb esélye a mérkőzésre, egy közeli felvétel Charlie Daniels után öt perc múlva, ami csak úgy nézett ki, hogy csak a Hugo Lloris irányítja a labdát a lábra, egy második szemet gyönyörködtető megállás négy nap múlva, miután megdöbbentette Javier Hernández szoros sztrájkját a keddi bajnokok bajnokságában a Bayer Leverkusen-lel. meghajtó, de összességében a látogatókat az első félévben csalódottnak érezték, ami részben az unibet ingyen fogadások említett időszakban összegyűjtött négy foglalásból fakad.Az ötödik, és másodszor, a No11-ösnek indokolt volna. A lázadó világbajnokság: az úton Kurdisztán labdarúgó-válogatottjával Tovább csapata a Premier League-nél, mivel az oroszlánrészük volt a birtokában – 61,8% -, és több esélyt teremtett, mint Bournemouth – 16, mint nyolc. Azonban ezek közül az esélyek közül csak kevesen voltak tiszták, és a Son Heung-Min nagyrészt névtelen volt, mint az egyedülálló csatár. Most már az egyik cél a Tottenham számára az utolsó három játékban. Harry Kane visszatérése a sérülésektől nem jön elég gyorsan. fenntartják a címdíjat.Tottenham a negyedik, az egyik pont az új vezetők Arsenal-jánál. melyet elfogadta, mondván: „nem az a fajta játékos” – még egy pillanat volt a résztvevők többségének, hogy nehezen érzi magát.

Wilshere – aki teljes egyezést ért el 2014 szeptembere óta először – Victor Wanyama látszólag illegális kihívása alá esett a Tottenham területén. Viszont Pawson nem látott rosszat.